Vill ni veta mer?

För ni som inte vet, OPiNiON är helt alliansfritt. Eftersom vi vill kunna prata med allt och alla, om alla frågor som berör kommunen, oavsett avsändare eller mottagare. Vi är bundna genom stadgarna att hålla en bred diskussion utan att binda upp oss till något visst parti. På så sätt anser vi att man motverkar blockbildningen som i många fall gör att det tas rejält ogenomtänkta beslut.

I arbetet med att bilda OPiNiON behövdes det nya människor och nya tankar. Jag pratade med folk och ventilerade mina idéer. Av de hundratalet människor som jag pratat med är det väldigt få som har varit negativa. Visst finns det funderingar omkring genomförandet, men viljan och ambitionen är att verka för en tryggad framtid i kommunen.

Jag har pratat med folk från hela samhällsapparaten, från småbarnsföräldrar, kommunanställda, pensionärer och företagsledare. Ingen tyckte att jag/vi skulle sluta eller ge upp.

Och nu finns det en styrelse som består av sex stycken helt nya ”politiker” och två gamla. Vi har även ett 30 tal medlemmar som är villiga att stötta upp partiet.

Demokratifrågan är nog den mest diskuterade frågan både i och runt OPiNiON, och vi ser inga hinder i vår verksamhet. Vi ställer upp med kandidater på en valsedel. Och väljarna väljer eventuellt någon som de vill ha som representant i fullmäktige. Sedan ansvarar den valda ledamöter över att förvalta väljarnas förtroende.

På hemsidan kommer det inom kort upp bilder och namn på de som sitter i styrelsen. Men ni får fortfarande ha lite överseende vi har inte riktigt koll på tekniken än.

Hoppas ni kan komma och träffa oss i nedre parken Lördagen 15 februari mellan 11:00 och 14:00.

%d bloggare gillar detta: